www cazare in predeal

Wiki Article



cazare in predeal youtube
Hotel Carpați delivers use of a spa place plus a cafe giving Romanian Delicacies, 5577 ft through the closest ski slope in Predeal.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt comprehensive, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei. Politicile de la Hotel Advanced Harmonie, Predeal

We preferred The truth that there was snow about the ski slopes (Using the help from the snow equipment). Acquiring explained this, the slopes have been quite icy, entry was hard with ice within the actions from the stairs for the slopes.

Cosy 2 rooms condominium that has a check out close to the forest se află în Predeal și pune la dispoziție cazare cu WiFi gratuit și vedere la grădină, precum și o grădină, un lounge comun și o terasă.

Interiorul este luxos, nu-ți va lipsi nimic din confortul și din răsfățul de acasă. Ai parte de condiții premium, ca la un hotel de cinci stele, cu toate că te afli în mijlocul naturii.

And eventually, a review After their excursion, visitors explain to us regarding their keep. We check for naughty text and confirm the authenticity of all visitor assessments before adding them to our site.

Situata in Predeal, la o altitudine de 1070m, la numai 10 minute de partia de schi Clabucet, intr-un peisaj feeric dominat de splendoarea muntilor Bucegi, imbinat cu rafinament si confort. Pensiunea Blue va intampina cu:

Cu o amplasare liniștită în Predeal, Atrium Hotel Mountain See Predeal se află la a hundred de metri de telecabina Clabucet. Acesta oferă camere cu aer condiționat, cazare ieftina predeal TV cu ecran plat prin cablu și acces gratuit la Wi-Fi. Camerele elegante și mobilate specific au balcon și o baie privată modern dayă. Sunt oferite halate de baie și papuci.Locația aplică cu metode inedite și cu extremă seriozitate noile reguli și măsuri anti-COVID, astfel încât toți cei treatment ne trec mai mult pragul să se simtă în largul lor, one hundred% convinși că sănătatea lor este protejată, fără să simtă nicio urmă de disconfort!

Vila Smaranda can be a not long ago renovated guest cazare predeal mapn property in Predeal where visitors can make the most of its yard and bar. This visitor dwelling delivers no cost non-public parking, a 24-hour entrance desk, and totally free Wifi.

Inexperienced Yard Villa se află în Predeal, la mai puțin de cazare in predelut 1 km de pârtia de schi Clăbucet, și oferă acces gratuit la Net WiFi și vedere la munte.

Mai puțin cunoscute la noi, toate sunt adevălevel bijuterii arhitecturale, au un afla mai multe style interior de cinci stele și oferă o experiență în mijlocul naturii incredibilă, care affirmă încă o dată faptul că pomul e cel mai bun prieten al omului în aventura vieții.

Intraţi pe pagina de Speak to si trimiteti-ne la adresa de e mail solicitarea dumneavoastra de a facial area publicitate pe acest Internet site.

Pretty welcoming hosts, fantastic accommodation and an exquisite landscape. We cherished each minute of our remain and will guaranteed return for an additional holiday.

Totul începe cu o rezervare Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să facial areați o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali care și-au petrecut sejurul la o unitate de cazare.

Report this wiki page